Apartamentele noastre in regim hotelier sunt amplasate ideal pentru a avea acces cat mai rapid in toate directiile,langa Promenada Falezei Dunarii, aproape de Centru si Port in una din cele mai verzi zone din Galati.

Decorate cu eleganta si avand fiecare cate o tema diferita,apartamentele va vor incanta in fiecare moment al sederii dumnevoastra in orasul nostru.


Apartamentele noastre

Apartamentul  Paris este situat langa Piata Ancora si restaurantul Blue Acqua.

Locatia acestuia este la etajul 5 avand o vedere panoramica magnifica catre Dunare,a portului si o parte a orasului.

Este situat chiar langa lifturile de acces dar in acelasi timp este izolat fonic fata de ele si de casa scarii.

Marilyn&Audrey este situat la 50 m de str. Brailei,la 100 m de zona bancilor si la 300 m de Tribunal si Faleza Dunarii.

Este un apartament in continua renovare si depunem eforturi pentru a fi la standardele celorlalte apartamente.

Acesta este situat la parter astfel ca persoanele cu dizabilitati sau cei ce nu doresc sa foloseasca liftul pot opta pentru acesta.

New York este aproape identic cu apartamentul 2,este situat tot la etajul 5 cu o vedere panoramica la Faleza Dunarii.

In baia cu gresie si faianta neagra, in loc de cada beneficiati de dus pe colt si bideu.

Camera este intima avand tapet la culoarea mobilei dupa care intrati in alta camera unde unde aveti un coltar generos si o bucatarie la fel de utilata.

Los Angeles se afla in acelasi bloc cu apartamentul 3 si este situat la etajul 2,avand deasemenea o minunata priveliste a Dunarii.

In holul de la intrare se afla un dulap cu usi culisante,unde ca si la celelalte apartamente aveti un spatiu generos de depozitare atat pentru haine cat si pentru bagaje.

Tot din hol se intra in baie unde aveti o faianta in 2 culori cromatice calde,bej si crem iar cada de culoare alba.

Apartamentul Las Vegas este ultimul dintre cele 8,finisarea acestuia fiind facuta la mijlocul lui 2016,in el regasindu-se cele mai frumoase amenajari interioare si dotarile unui apartament de 4 stele.

A fost de la inceput amenajat in stilul apartamentelor din marile hoteluri in care veti regasi luxul prin simplicitate si un design exclusivist.

Clasiq este conceput in stil clasic dar realizat in stil modern cu o predominanta a lemnului ,in special a stejarului incepand cu usa de la intrare,cea la baie si usa dinspre hol catre camera.

Lemnul masiv nu se termina aici,deoarece parchetul din camera principala si camera de pe balcon este din stejar masiv lucios.

Usile catre balcon si bucatarie sunt culisante din stejar cu geamuri tip vitralii.

Acest ultim apartament este unul din cele mai frumoase.

Luxuriant si unic,avand un stil deosebit si aparte,toate elementele din acest apartament deluxe imbinandu-se perfect, acesta reprezinta varful de gama din cele pe care le avem pe site.