Descriere apartament

Los Angeles se afla in acelasi bloc cu apartamentul 3 si este situat la etajul 2,avand deasemenea o minunata priveliste a Dunarii.In holul de la intrare se afla un dulap cu usi culisante,unde ca si la celelalte apartamente aveti un spatiu generos de depozitare atat pentru haine cat si pentru bagaje. Tot din hol se intra in baie unde aveti o faianta in 2 culori cromatice calde,bej si crem iar cada de culoare alba.

In camera imbracata in tapet floral in nuanta alba se afla patul matrimonial marginit de noptiere cu veioze si de traverse din matase, in fata acestuia suspendat de perete este un panou pe care se afla un LCD iar in dreapta o masa de ratan cu doua scaune.Se patrunde ulterior in chicineta unde aveti o bucatarie incorporata cu dulapuri suspendate avand vesela necesara, cu o plita de inox Bosch unde puteti gati,un frigider incapator si o cafetiera pentru a servi un ceai sau o cafea .

Masa se poate servi la masa de pe balcon pe 2 scaune tip bar avand o priveliste linistita si calma a fluviului de la fereastra extinsa a apartamentului.


Wi-Fi: da Aer Conditionat: da Cablu TV: da
Spatiu fumatori: nefumatori Etaj: 2 Tip baie: cada
Cuptor Microunde: da Tableta: da Metri patrati: 30
Pat suplimentar: 2700lei/60

Cazarea in Galati NU trebuie sa fie scumpa si astfel poti sta in Galati incepand de la 12 euro/zi/pers.

Pe masura ce sederea ta la noi este mai lunga, pretul pe care il platesti pe noapte scade.

Tarif 1-5 nopti: nu
Tarif 5+ nopti: 120 lei/25euro/27$/noapte
Tarif lunar: 110 lei/23 euro/25 $/noapte