Descriere apartament

Apartamentul Las Vegas este ultimul dintre cele 8,finisarea acestuia fiind facuta la mijlocul lui 2016,in el regasindu-se cele mai frumoase amenajari interioare si dotarile unui apartament de 4 stele.A fost de la inceput amenajat in stilul apartamentelor din marile hoteluri in care veti regasi luxul prin simplicitate si un design exclusivist.

Acest ​​​​​​​​​​​​​​​apartament Deluxe se remarca prin patul levitant in aer,prin jocurile de lumini din fata,spate si laterale toate controlate inclusiv de la nivelul noptierelor,a usile culisante in decorarea carora veti regasi imagini emblematice din Las Vegas.In apartament gasiti 2 televizoare LED asezate ideal in fata patului si canapelei comode din zona miniliving/bucatarie.

In afara dotarilor clasice,in bucatarie veti gasi absolut tot ce va trebuie pentru prepararea unui mic dejun sau a unei cina romantice iar in baie va veti simti rasfatat de dusul modern amenajat.

Acest apartament se adreseaza clientilor care vor sti sa aprecieze stilu si eleganta unui apartament in regim hotelier la superlativ.


Wi-Fi: da Aer Conditionat: da Cablu TV: da
Spatiu fumatori: nefumatori Etaj: 2 Tip baie: dus
Cuptor Microunde: da Tableta: da Metri patrati: 30
Pat suplimentar: 3000 lei/6

Cazarea in Galati NU trebuie sa fie scumpa si astfel poti sta in Galati incepand de la 12 euro/zi/pers.

Pe masura ce sederea ta la noi este mai lunga, pretul pe care il platesti pe noapte scade.

Tarif 1-5 nopti: nu
Tarif 5+ nopti: 140 lei/32 euro/35 $/noapte
Tarif lunar: 120 lei/25 euro/27 $/noapte