Directions

De peste 15 ani in domeniul inchirierii in regim hotelier in Galati,va punem la dispozitie mai multe apartamente de diferite categorii in functie de bugetul si cerintele fiecarui client.

Regimul hotelier castiga teren in fata hotelurilor deoarece ofera beneficii multiple.In primul rand ar fi confidentialitatea,confortul superior fata de hotel deoarece la clasa lux si deluxe la tipurile noastre de apartamente nu veti plati foarte mult raportat la cele de hotel deoarece avem cea mai buna combinatie calitate/pret.

Amplasarea apartamentelor este convenabila fiecarui client in functie de necesitatile acestuia(etaj,amplasare,panorama,etc).

Dar nu vom uita de unde am pornit ,de la pret avand in vedere ca indiferent de perioada dorita noi vom ramane constanti in timp ce pretul camerelor de hotel vor varia in functie de data inchirierii.In comparatie cu alte regimuri hoteliere afacerea noastra este una de familie in care nu pretul nu este important,pentru noi satisfactia clientului si faptul ca acesta se va intoarce in unul din apartamnetele noastre!


Email Us