Descriere apartament

Parizianul este situat langa Piata Ancora si restaurantul Blue Acqua.Este situat la etajul 5 avand o vedere panoramica magnifica catre Dunare,a portului si o parte a orasului.Este situat chiar langa lifturile de acces dar in acelasi timp este izolat fonic fata de ele si de casa scarii.

In apartament se patrunde printr-un mic hol la intrare in care se afla un dulap unde va puteti depozita bagajele,patura si perne de rezerva si umerase pentru haine.Tot din hol se intra in baia dotata cu cada si unde veti gasi toate produsele necesare:sapunuri hoteliere,gel de dus,sampon si spuma de baie.

In camera imbracata in tapet floral discret si cu tablouri adecvate, aveti patul matrimonial in fata caruia se afla comoda TV iar in dreapta acesteia se afla 2 scaune de ratan impreuna cu masuta pentru a savura o cana de cafea si ceai puse la dispozitia dumneavoastra in bucatarie. Aici veti gasi tot ce aveti nevoie pentru a gati si un frigider pentru a depozita mancarea si bautura si totodata gheata in congelator.

In continuarea bucatariei se afla balconul cu o masa inalta si 2 scaune alaturi de plante naturale, unde puteti lua masa in timp ce admirati minunata priveliste a Dunarii de la fereastra acestui superb apartament.


Wi-Fi: da Aer Conditionat: da Cablu TV: da
Spatiu fumatori: fumatori Etaj: 5 Tip baie: cada
Cuptor Microunde: nu Tableta: nu Metri patrati: 30
Pat suplimentar: 2500 lei/5

Cazarea in Galati NU trebuie sa fie scumpa si astfel poti sta in Galati incepand de la 12 euro/zi/pers.

Pe masura ce sederea ta la noi este mai lunga, pretul pe care il platesti pe noapte scade.

Tarif 1-5 nopti: da
Tarif 5+ nopti: 100lei/ 23Euro/ 25$/noapte
Tarif lunar: 90lei/ 20Euro/ 22$/noapte