Descriere apartament

Apartamentul  Paris este situat langa Piata Ancora si restaurantul Blue Acqua.Locatia acestuia este la etajul 5 avand o vedere panoramica magnifica catre Dunare,a portului si o parte a orasului.Este situat chiar langa lifturile de acces dar in acelasi timp este izolat fonic fata de ele si de casa scarii.

In apartament se patrunde printr-un mic hol la intrare in care se afla un dulap unde va puteti depozita bagajele,patura si perne de rezerva si umerase pentru haine.Tot din hol se intra in baia  cu cabina dus care are un design modern si unde veti gasi toate produsele necesare:sapunuri hoteliere,gel de dus,sampon.

Camera este decorata cu tapet modern, discret si un imens fototapet cu turnul Eiffel in spatele patului. Mobila este compusa dintr-un pat matrimonial cu 2 noptiere incorporate si veioze , in fata caruia se afla comoda TV sub forma turnului Eiffel.

Usa care da in zona de bucatarie este frumos decorata cu autocalant transparent.In interiorul acesteia se afla 2 scaune de ratan impreuna cu masuta pentru a savura o cana de cafea si ceai puse la dispozitia dumneavoastra. Aici veti gasi o bucatarie superutilata si moderna cu tot ce aveti nevoie pentru a gati ,un cuptor cu microunde si un frigider pentru a depozita mancarea si bautura si totodata gheata in congelator.Acest apartament are in dotare o centrala termica si nu aveti de ce sa va faceti probleme in noptile reci de iarna.

In timp ce va savurati cafeaua puteti sa admirati minunata priveliste a Dunarii de la fereastra acestui superb apartament.


Wi-Fi: da Aer Conditionat: da Cablu TV: da
Spatiu fumatori: fumatori Etaj: 5 Tip baie: cada
Cuptor Microunde: nu Tableta: nu Metri patrati: 30
Pat suplimentar: 2500 lei/5

Cazarea in Galati NU trebuie sa fie scumpa si astfel poti sta in Galati incepand de la 12 euro/zi/pers.

Pe masura ce sederea ta la noi este mai lunga, pretul pe care il platesti pe noapte scade.

Tarif 1-5 nopti: da
Tarif 5+ nopti: 100lei/ 23Euro/ 25$/noapte
Tarif lunar: 90lei/ 20Euro/ 22$/noapte