Servicii

Serviciile noastre se prezinta sub forma inchirierii, pentru sejururi turistice ori profesionale, a 7 apartamente de lux mobilate si utilate intr-o zona centrala din orasul Galati. Perioada de inchiriere porneste de la 24 ore pana la orice perioada de timp dorita de potentialul client.

Dorinta noastra este de a presta servicii de cea mai buna calitate oferindu-va totodata unul sau mai multe apartamente adaptate situatiei si dorintei fiecarui client .Fiecare client este tratat in parte si ii este oferita calitatea si totodata posibilitatea de a negocia pretul,fara a lua banii in avans,ceea ce nu veti gasi in alte locuri.

Din locatiile noastre se poate ajunge in zonele centrale si adiacente acestora in cel mai scurt timp. Va punem la dispozitie contactul prin mail-tonyec@yahoo.com sau telefon-0744.793.223 pentru a raspunde cat mai prompt si calitativ necesitatilor clientilor.

Aceste apartamente va stau la dispozitie tot timpul anului incepand cu 1 ianuarie si pana pe 31 decembrie,pentru dumneavoastra daca sositi in Galati si nu doriti sa stati la hotel sau rude,pentru prieteni si cei familie care vin in Galati sau in Romania si nu aveti spatiu disponibil sau isi doresc sa aiba intimitate exact ca acasa. In schimb nu acceptam sub nicio forma petreceri, evenimente legate de date onomastice, Revelioane ce implica mai mult de 2 persoane deoarece apartamentele sunt exclusiv pentru cazarea si odihna clientilor in cele mai bune si curate conditii si nu pentru distractii. In acelasi timp ne rezervam dreptul de selecta clientela si nu inchiriem celor care au sub 21 de ani.

In cadrul apartamentelor aveti acces la tot ceea ce va trebuie pentru a va simti confortabil si comod si nu vom enumera toate serviciile puse la dispozitie deoarece am considerat normal sa facem prezentarea fiecarui apartament in parte aratand astfel caracteristicile fiecaruia si nu o prezentare globala pentru toate apartamentele.

Va multumim anticipat ca alegeti sau veti alege sa va cazati la noi!